سیتوشا
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

چگونه یک کشاورز شویم ؟

پیر مرد سیبیل دار با تعدادی سبزیجات در دستش

چگونه یک کشاورز شویم ؟

ما در دوره زندگی میکنیم که تعدادی از مردم به دلایل مختلف در همه شهر ها و سن ها و سطح تحصیلات کاملا متفاوت با مهاجرت به حومه شهر و شروع یک کار کشاورزی به دنبال تغییر اندک در زندگی خود هستند.

و از آنجا گذشته با افزایش جمعیت و سطح مصرف خانوار که منجر به افزایش قیمت محصولات کشاورزی می شود . اکثر اشخاصی که کار مشخصی ندارند به شروع کار کشاورزی هستند و از آنجا که تبدیل شدن به یک کشاورز ، بدون تجربه کار آسانی نیست این راهنمایی به شما کمک می کند تا مسائل را درک کنید و مراحل اساسی برای تبدیل شدن به یک کشاورز را یاد بگیرید کنید

اول از همه ، درک آنچه که کشاورزان انجام می دهند بسیار مهم است . سپس قدم به قدم با هم تبدیل به یک کشاورز می شویم.

یک کشاورز چه کاری انجام می دهد؟

ما به عنوان یک کشاورز ، کسی را تعریف می کنیم که با کار در بخش اولیه ، پرورش ارگانیسم های زنده یا برای غذا یا مواد اولیه (به عنوان مثال پنبه) درآمد کسب کند. اعتقاد بر این است که کشاورزان افرادی هستند که با طبیعت ارتباط نزدیک دارند و بیشتر وقت خود را در خارج از خانه در مزرعه می گذرانند ، یا گیاهان را پرورش می دهند یا حیوانات را پرورش می دهند.

این تا حدی درست است. با این حال ، کشاورزان گلخانه ای ممکن است در تمام طول روز در اثر کمبود امکانات تعطیل شده و به دلیل هوای ابری نتوانند به نور خورشید دسترسی داشته باشند. در همه موارد ، کشاورزان ساعات کاری مشخصی ندارند. آنها با ارگانیسم های زنده سر و کار دارند و این اغلب باعث ایجاد اشتیاق در آنها می شود.حتی بعضی از آنها تعطیلات و روزهای تعطیل ندارند. (با این وجود وقتشان مال خودشان است) کشاورزی برای موفقیت به فداکاری ، عشق و اشتیاق کامل نیاز دارد.

چگونه یک کشاورز شویم
کار هایی که یک کشاورز انجام می دهد

قدم به قدم یاد میگیریم 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣7️⃣?

قدم اول: تصمیم بگیرید چه چیزی می خواهید بکارید یا پرورش دهید.

اول از همه ، شما باید تصمیم بگیرید که چه چیزی را می خواهید رشد می دهید. اگرچه به نظر می رسد این کار آسان باشد ، اما در واقع این پیچیده ترین تصمیم است. نوع گیاه (یا حیوان) که می خواهید انتخاب کنید شاید حیاتی ترین تصمیمی باشد که می خواهید بگیرید.

کشاورزی درختان

کشاورزی سبزیجات

کشاورزی صیفی جات

دامداری

پرورش زنبور (زنبورداری)

پرورش کرم

پرورش حلزون

تعدادی کشاورز هر کدام کاری انجام می دهند
انتخاب نوع محصول

قدم دوم: بازار محصولی که تولید می کنید را در نظر بگیرید

اول از همه ، شما باید مشتری خود را برای یک محصول انتخاب شده تعریف کنید. چه کسی قصد خرید محصولات شما را دارد؟ تعداد خریداران احتمالی در منطقه شما برای محصول مورد نظر شما چقدر است؟ آنها سایر محصولات مشابه را با چه قیمتی می خرند؟

آیا آنها پول نقد می پردازند یا با اعتبار؟ آنها چه زمانی محصول را خریداری می کنند؟ آیا به امکانات ذخیره سازی نیاز دارید تا بتوانید زمان بیشتری برای مذاکره در مورد قیمت بهتر داشته باشید؟ آیا می توانید محصول خود را صادر کنید (خریدارانی از کشور دیگری پیدا کنید)؟ آیا کالایی که انتخاب می کنید تقاضای واقعی وجود دارد؟

یک اشتباه مکرر کشاورزان تازه کار این است که آنها کار خود را بدون در نظر گرفتن هیچ یک از این موارد آغاز می کنند. اگر تقاضای کالای شما وجود نداشته باشد ، احتمالاً شکست می خورید ، اگرچه ممکن است محصولی عالی تولید کرده باشید. در بعضی موارد ، کشاورزان تازه کار به گروهی از کشاورزان محلی (انجمن) می پیوندند تا بتوانند هم افزایی داشته باشند.

در بسیاری از کشورها ، کشاورزان (که محصول خاصی می کارند) یک انجمن تشکیل می دهند. این انجمن دپارتمان بازاریابی ایجاد می کند و گروهی از افراد را که مسئول یافتن بازار محصولات هستند ، استخدام می کند. به این ترتیب ، تمام کشاورزان هزینه ای را پرداخت می کنند و در واقع فعالیت های فروش و بازاریابی خود را از خارج از مزرعه انجام می دهند. بنابراین ، آنها وقت بیشتری برای سرمایه گذاری در فعالیت های اصلی دارند.

اما حتی در این حالت ، شما همیشه باید درک اولیه از بازاری را که محصولاتتان هدف قرار می دهند داشته باشید ، تا همیشه آماده پیدا کردن گزینه دیگری باشید.

فرد در مزرعه با تبلت بازی میکند
بررسی بازار محصول

قدم سوم: انتخاب زمین مناسب

در صورت مالکیت زمین ، همه چیز آسان است. اما در صورتی که مالک زمین نباشید ، مجبورید زمین شخص دیگری را اجاره یا اجاره کنید و اینجا نقطه شروع مشکلات است.

توپوگرافی منطقه ، نوع خاک ، شرایط محیطی و آب و هوا از فاکتورهای بسیار مهمی است که همه کشاورزان بالقوه باید قبل از شروع هر فعالیت دیگری بدانند.

موقعیت زمین شما می تواند به طور چشمگیری برنامه کاری و برنامه روزانه شما را تغییر دهد. به عنوان مثال ، دامداران در مناطقی با گیاهان غنی و متنوع ممکن است برای تغذیه حیوانات خود بیشتر به مراتع دسترسی داشته باشند. برعکس ، دامداران در مناطق فاقد گیاهان و چراگاه های غنی مجبور به خرید مواد غذایی می شوند ، چیزی که مطمئناً هزینه ها را افزایش می دهد.

عامل مهم دیگر این است که آیا این مزرعه به آب دسترسی دارد یا خیر. بیشتر محصولات تجاری برای اینکه بتواند عملکرد قابل قبولی داشته باشد ، به آبیاری نیاز دارند. در صورت انتخاب زمینه ای که دسترسی به منبع آب نداشته باشد کشاورزی شما تقریبا بی نتیجه خواهد بود مگر اینکه باز هزینه کنید استخر آب بزنید و آبیاری قطره ای انجام دهید.

مزرعه چای هنگام غروب خورشید
انتخاب زمین مناسب

قدم چهارم: هزینه ها را در نظر بگیرید

ممکن است فکر کنید ، “هزینه تولید محصولات زراعی چقدر می تواند باشد؟” در حقیقت ، بسته به نوع کشاورزی ، هزینه ممکن است از صدها تا میلیون ها تومن در سال متغیر باشد. هزینه ها شامل:

هزینه نصب به عنوان مثال ، وقتی صحبت از پرورش گلخانه ای می شود ، هزینه می تواند بسیار زیاد باشد ، زیرا تجهیزات گران قیمت زیادی لازم است (اسکلت ، روکش ، پنکه ، بخاری ، لامپ و غیره).
هزینه آماده سازی خاک: شخم ، کرت بندی خاک
هزینه خرید نهال ،خرید بذر ،یا خرید نشاء
هزینه آبیاری: بیشتر گیاهان برای رشد و تولید عملکرد متوسط ​​به آبیاری نیاز دارند. بنابراین ، برای کشاورزی تجاری ، در بیشتر موارد ، ممکن است لازم باشد سیستم آبیاری قطره ای یا بارانی نصب کنید.
تورها و پوشش های محافظ: برخی از گیاهان ممکن است حساسیت بیشتری نسبت به گیاهان دیگر داشته باشند و کشاورزان باید از آنها در شرایط خاص محیطی محافظت کنند.
هزینه کود : اکثر گیاهان وقتی برای استفاده تجاری کاشت می شوند ، باید “تغذیه” شوند تا عملکرد قابل قبولی داشته باشند.
مواد محافظت از گیاهان زراعی: ممکن است تولیدکنندگانی که کشاورزی معمول انجام می دهند (نه ارگانیک) نیاز به خرید سموم کشاورزی داشته باشند که از محصولات در برابر آفات و بیماری ها محافظت می کند.
هزینه کار: یکی از مهمترین هزینه ها هزینه کار است. تقریباً غیرممکن است که به تنهایی کار کنید. حداقل در مراحل حساس محصول (به عنوان مثال برداشت) مجبورید افرادی را برای کمک به شما استخدام کنید.
هزینه ماشین آلات: بعضی از انواع محصولات برای بذرپاشی یا برداشت به ماشین آلات ویژه ای نیاز دارند.
هزینه ذخیره سازی: برای محصولاتی که در همان روز برداشت به بازار منتقل نمی شوند ، ممکن است کشاورزان نیاز به ساخت مناطق ویژه ای داشته باشند که در آن محصولات را ذخیره می کنند. در بیشتر موارد ، این مناطق به سنسورهایی مجهز هستند که دما ، رطوبت و سطح CO2 را کنترل می کنند.
هزینه انتقال این نیز می تواند کسری مهم از کل هزینه باشد. خریدار شما در کجا واقع شده است؟ در بسیاری از موارد ، کشاورزان هزینه حمل و نقل را پرداخت می کنند.
البته ما در اینجا از هزینه های خرد چشم پوشی کردیم که شما باید آنها را در نظر بگیرید.

قدم پنجم: منابع تامین مالی خود را بررسی کند

نیازی به گفتن نیست که یک مزرعه دار هر ماه یا 15 روز حقوق دریافت نمی کند.

همانطور که یک کارمند معمولاً این کار را می کند. در بهترین حالت ، وقتی یک کشاورز محصول را می فروشد ، حقوق دریافت می کند. این بدان معناست که – به طور پیش فرض – کشاورزان باید ابتدا تمام هزینه های تولید را از جیب خود ، قبل از اینکه درآمدی کسب کنند ، پرداخت کنند.

بنابراین ، برای خرید کلیه ورودی ها (خرید بذر ، خرید نهال ، خرید کود دامی ، خرید کودهای شیمیایی ، خرید تجهیزات آبیاری ، دستمزد کارگران و غیره) و البته برای تأمین هزینه های زندگی خانواده خود حداقل برای سال آینده ، باید سرمایه تأمین کنید ، شش ماه یا بیشتر.

امیدوارم در صورت عدم سرمایه لازم ، امیدی به دریافت وام های کشاورزی داشته باشید.

قدم ششم: مطمئن شوید که در زمان نیاز به تجهیزات و نیروی انسانی دسترسی دارید

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که آیا می توانید در صورت نیاز و با قیمت مناسب ، تمام ورودی ها و منابع لازم را در دسترس داشته باشید.

به عنوان مثال ، کشاورزان غالباً کارگرانی را استخدام می کنند تا در برخی از کار ها (به عنوان مثال برداشت محصول) به آنها کمک کنند. شروع کار در مزرعه و درک اینکه نمی توانید کارگرانی در منطقه خود پیدا کنید بسیار تلخ خواهد بود. حتی اگر مزرعه شما به پرسنل دائمی احتیاج نداشته باشد ، باید مطمئن باشید که می توانید کارگران گاه به گاه را در زمان مورد نیاز پیدا کنید.

به عنوان مثال ، در مورد شراب سازی ، بیشتر کشاورزان انگور به تعداد قابل توجهی کارگر برای کمک به دوره برداشت نیاز دارند. اگر در آن زمان کارگر پیدا نکنند ، انگور مدت بیشتری روی گیاه می ماند و کیفیت و ارزش تجاری آن در طی یک هفته به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

حتی در کشورهای پیشرفته مانند ایالات متحده آمریکا ، کشاورزان باتجربه گزارش داده اند که باغ های تجاری درخت سیب را رها کرده اند زیرا در زمان دقیق برداشت سیب نمی توانند کارگر پیدا کنند.

یا مثلا اگر کشاورزی گندم انجام می دهید باید ببینید به دستگاه کمباین دسترسی دارید.

تراکتور در مزرعه در حال برداشت محصول
رفع نیاز تجهیزات

قدم هفتم: یک کشاورز چه کاری باید انجام دهد تحقیق تحقیق و باز تحقیق کند

طبق تحقیقات ، “در اقتصاد پیش از صنعت ، ثروت مستقیماً به مالکیت زمین گره خورده بود. هرچه زمین بیشتری داشته باشید ، می توانید تولید بیشتری داشته و درآمد بیشتری کسب کنید. در اقتصاد صنعتی ، افرادی که برای ساخت کارخانه و سیستم های تحویل به سرمایه دسترسی داشتند ، ثروت را به دست آوردند. امروز ما در یک اقتصاد دانش بنیان هستیم.

اکنون ثروت به سراغ کسانی می رود که بیشتر از دیگران اطلاعات دارند و میدانند

این برای یک کشاورز بسیار مهم است. در صدها مورد ، ما می بینیم که گروهی از کشاورزان در یک منطقه خاص دقیقاً به همان شیوه محصول خاصی را می کارند. این کشاورزان دقیقاً همان محصول را تولید می کنند اما در نهایت فقط یکی از آنها می تواند آن را با قیمت بالاتری بفروشد.

این پرورش دهنده ممکن است تحقیقات گسترده ای در مورد یافتن بازارهای خارج از کشور یا انتخاب بسته بندی متفاوت برای محصولات خود انجام داده باشد.

یا مثلا برای کشاورزان گل می توان گفت که به جای فروش خودِ گل آن را تقطیر کرده و اسانس آن را به فروش برسانند.

پیرمرد در مزرعه در حال جمع آوری اطلاعات
جمع آوری اطلاعات

در کل این آموزش که چگونه یک کشاورز شویم یک راهنمایی کوچکی بود برای شما که به این شغل پر هیجان ،زنده ، پویا ، پر تلاطم و پر از تنوع تشویق شوید و تبید به یک کشاورز شوید اما این آموزش فق یک اشاره بود زمانی که به این دنیا وارد شوید مطمئناً به دنیایی از اطلاعات و تجربیات احتیاج خواهید داشت .

اگر شما نیز مطلبی به ذهنتان میرسد برای تکمیل مقاله چگونه یک کشاورز شویم در بخش نظرات مطرح کنید یا از طریق واتساپ با ما در ارتباط باشید
0
دیدگاه‌های نوشته

*
*